Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Portofoliul Profesorului De Religie

Portofoliul Profesorului De Religie. Portofoliul profesorului toate materiale unui pedagog se acumulează în portofoliul său. Încadrarea (clase, număr de ore). Încadrarea (clase, număr de ore); Portofoliul profesorului de matematica a.2. Calendarul activităţilor pe anul şcolar în curs.

Materiale, fise, imagini si informatii utile pentru profesorii de limba. Evidență • rezultate deosebite obţinute în pregătirea elevilor în raport cu standardele curriculare de performanţă • performanţe în portofoliul profesorului. Va prezentam o lista utila in elaborarea portofoliului profesorului. 634 din 28.12.2017 vă propun: Calendarul activităţilor pe anul în curs.

Academiaabc Fisă De Lucru Religie Clasa A V A Adorarea Lui Dumnezeu
Academiaabc Fisă De Lucru Religie Clasa A V A Adorarea Lui Dumnezeu Source from : https://academiaabc.ro/2020/09/11/fisa-de-lucru-religie-clasa-a-v-a-adorarea-lui-dumnezeu/
Atribuţiile şefului de clasă sunt: 1,268 likes · 168 talking about this. Copii după adeverinţe, certificate, diplome, stagii de formare, sesiuni de comunicări ştiinţifice. În caz de absenţă a şefului clasei, dirigintele numeşte operativ un înlocuitor al acestuia; Calendarul activităţilor pe anul în curs.

Secvențe din cadrul seminarului raional astăzi, 02 februarie.

Planificarea anuală și planificarea pe unități de învățare 4. Programa de pregtire pentru recuperarea cunotinelor. Încadrarea (clase, număr de ore); Încadrarea (clase, număr de ore). Va prezentam o lista utila in elaborarea portofoliului profesorului.

Hotărârea de guvern nr.596 din 02.07.10 cu privire la predarea disciplinei opționale religia postări populare. În caz de absenţă a şefului clasei, dirigintele numeşte operativ un înlocuitor al acestuia; Fie de lucru (pe clase, pe nivel de performane vizat). See more of portofoliul profesorului de franceza on facebook. Va prezentam o lista utila in elaborarea portofoliului profesorului.

Ppt Consf ăt U Irea Anuală A Profesorilor De Religie Powerpoint Presentation Id 5866337
Ppt Consf ăt U Irea Anuală A Profesorilor De Religie Powerpoint Presentation Id 5866337 Source from : https://www.slideserve.com/hedwig-bryant/consf-t-u-irea-anual-a-profesorilor-de-religie
Prin urmare, informațiile despre dvs. Materiale, fise, imagini si informatii utile pentru profesorii de limba. Mapa profesorului reprezinta „cartea de vizita a activitătii didactice a profesorului eficient, permite pastrarea materialelor si organizarea acestora astfel incat sa fie operationale elevul are libertatea de a cuprinde în portofoliu materialele pe care le consideră necesare sau care îl reprezintă cel mai bine. Instrumente de lucru şi de evaluare (teste sumative, predictive şi altele);rezultate la examene naţionale; Planificarea anuală și planificarea pe unități de învățare 4.

10 idei prin care le poți insufla elevilor plăcerea pentru lectură.

Programa de pregtire pentru recuperarea cunotinelor. Portofoliul ar trebui să conţină: Instrumente de lucru şi de evaluare (teste sumative, predictive şi altele);rezultate la examene naţionale; Evidenţa elevilor înscrişi la examenele. Portofoliul profesorului toate materiale unui pedagog se acumulează în portofoliul său.

Portofoliul profesorului în anul 2020 conține cu mult mai puține documente comparativ cu cel din perioadele anterioare. 10 idei prin care le poți insufla elevilor plăcerea pentru lectură. Secvențe din cadrul seminarului raional astăzi, 02 februarie. 1,268 likes · 168 talking about this. Încadrarea (clase, număr de ore).

Manual Religie Clasa A Viii A
Manual Religie Clasa A Viii A Source from : https://www.akademos.ro/religie-2020/interior.html
Portofoliul profesorului toate materiale unui pedagog se acumulează în portofoliul său. Portofoliul profesorului în anul 2020 conține cu mult mai puține documente comparativ cu cel din perioadele anterioare. În caz de absenţă a şefului clasei, dirigintele numeşte operativ un înlocuitor al acestuia; Calendarul activităţilor pe anul în curs. În scopul punerii în aplicare a documentelor aprobate de mecc prin ord.

Încadrarea (clase, număr de ore).

Programa de pregtire pentru recuperarea cunotinelor. Portofoliul ar trebui să conţină: Mapa profesorului reprezinta „cartea de vizita a activitătii didactice a profesorului eficient, permite pastrarea materialelor si organizarea acestora astfel incat sa fie operationale elevul are libertatea de a cuprinde în portofoliu materialele pe care le consideră necesare sau care îl reprezintă cel mai bine. Portofoliul profesorului în anul 2020 conține cu mult mai puține documente comparativ cu cel din perioadele anterioare. Fie de lucru (pe clase, pe nivel de performane vizat).

Post a Comment for "Portofoliul Profesorului De Religie"