Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Case De Vanzare Brasov Cristian

Case De Vanzare Brasov Cristian

Suprafata utila 114,0 m2 casa la rosu în stupinii strada luncii ,teren 300mp sau 600mp casa suprafata utila 145,0 m2 va propunem spre vanzare o casa moderna in cristian p+e parter : Casa este compusa din 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie, terasa mare la sol si 1 balcon.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Întinsă pe 28 de kilometri pătraţi, este doar un punct pe harta ţării, însă ca vechi sat săsesc, înființat în secolul al. Casa este compusa din 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie, terasa mare la sol si 1 balcon. 0%ascendent imobiliare brasov,ofera spre vanzare o reprezentare exclusiva particularizata.

Arhive Vile Case De Vanzare Adrian Munteanu Risenthal Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://adrian-munteanu.com/tip-proprietate/vile-case-de-vanzare/
Azi 03:55 135 m2 | 4 camere. Vanzare casa 5 camere, teren 1000 mp in cristian, zona centrala. Teren intravilan cu utilitati in cristian teren de vanzare situata in localitatea cristian, zona strazii eroilor, cu suprafata de 483 mp si deschidere de 25 m la strada pietruita.

Întinsă pe 28 de kilometri pătraţi, este doar un punct pe harta ţării, însă ca vechi sat săsesc, înființat în secolul al.

Casa superba in zona cristian brasov. Case în brașov is in cristian, brasov. Vezi aici 80 imobile de vânzare pentru casa vanzare cristian brasov, cu prețuri de la 52.900 €.

Azi 03:55 135 m2 | 4 camere. Casa superba in zona cristian brasov. Casa este compusa din 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie, terasa mare la sol si 1 balcon.

Cristian Brasov Teren Intravilan Cris Land Intermed
vizitati articolul complet aici : http://crisimob.ro/?listing=cristianbrasov-teren-intravilan
Anunturi imobiliare pentru case de vanzare in brasov. Vezi aici 80 imobile de vânzare pentru casa vanzare cristian brasov, cu prețuri de la 52.900 €. Va propun spre vanzare spatiu comercial, situat in zona astra, structura nedecomandata, suprafata 47 mp., 3 incaperi si grup sanit.

Case de vanzare cristian, brasov.

Vanzare casa deosebita cristian brasov. Vezi aici 80 imobile de vânzare pentru casa vanzare cristian brasov, cu prețuri de la 52.900 €. Comuna cristian, din brașov, a devenit în ultimii ani, una dintre cele mai înfloritoare comunități din țară.

Case de vânzare cristian, brașov direct de la dezvoltator, fără intermediar sau agenții imobiliare la preturi extraordinare. Casa construita pe p+m cu o amprenta la sol de 80mp si cu o suprafața utila de 116 mp dispusa pe. 3 camere, 720 mp fagaras.

Casa Rosu Cristian Properties In Brasov Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/casa-rosu-cristian-brasov
Case de vanzare cristian, cristian. Case de vânzare cristian, brașov direct de la dezvoltator, fără intermediar sau agenții imobiliare la preturi extraordinare. Va propun spre vanzare spatiu comercial, situat in zona astra, structura nedecomandata, suprafata 47 mp., 3 incaperi si grup sanit.

0%ascendent imobiliare brasov,ofera spre vanzare o reprezentare exclusiva particularizata.

Casa superba in zona cristian brasov. 4 camere, bucatarie, 2 bai, anexa ce poate fi transformata in garaj. Casele și vilele de vânzare din brașov pot fi pe un singur nivel sau cu mai multe etaje, dar și duplexuri.

Casa este compusa din 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie, terasa mare la sol si 1 balcon case de vanzare cristian brasov. Casele și vilele de vânzare din brașov pot fi pe un singur nivel sau cu mai multe etaje, dar și duplexuri.

Post a Comment for "Case De Vanzare Brasov Cristian"